steun ons onderzoek

Lever uw bijdrage voor onderzoek naar Sanfilippo!

Record aantal deelnemers Zeldzame nieuwjaarsduik Hoek van Holland

oktober 25, 2016
Record aantal deelnemers Zeldzame nieuwjaarsduik Hoek van Holland

Deelnemers aan de Zeldzame Nieuwjaarsduik doken niet alleen mee om hun koelbloedigheid te tonen of voor die unieke Zeldzame Nieuwjaarsduik Muts, maar zij doken de Noordzee in om zieke kinderen te helpen! Door hun deelname of door zich te laten sponsoren en met de medewerking van sponsoren werd er een recordbedrag opgehaald van € 15.000,-. Met dit bedrag wordt wetenschappelijk onderzoek naar zeldzame ziekten mogelijk en kunnen er lotgenoten contactdagen worden georganiseerd.

doel-duik1-customDe groep die vanaf de start naar het water liep was erg indrukwekkend volgens een bezoeker, eerst was het stil, iedereen leek met een eigen gedachte of doel te lopen, maar zo vlak voor het water ging het los, de sfeer was werkelijk fantastisch.

Ouders met gezonde kinderen hebben duizend wensen. Papa’s en mama’s met een kind dat zeldzaam ziek is, hebben er maar één.

De vader van de in 2013 overleden Tim, Jan van den Enden, riep iedereen op mee te duiken en met succes, het was de hoogste opkomst aan de duik tot nu toe. Jan voegt nogmaals toe: “Met jouw hulp maken we onderzoek naar zeldzame ziekten mogelijk. Voor Tim kwam de oplossing te laat, maar wij kunnen nog wel andere kinderen helpen!”

De duik vond plaats op het strand van Hoek van Holland bij Beachclub The Bing op 1 januari om 13.00 uur. De opbrengst van de duik komt onder meer ten goede aan de volgende zeldzame ziekten; Syndroom van Marshall-Smith, Sanfilippo en Nefrotisch syndroom.

opbrengst-cheque-duik1-custom

stel-sfeer-water1-custom

De Zeldzame Nieuwjaarsduik wordt mede mogelijk gemaakt door; van den Bos Flowerbulbs, Greenco Tommies snoeptomaten, Zuidkoop Natural Products, Maurits Consultancy, Beachclub The Bing, Knijnenburg Producties.

Zie ook de link voor een filmpje op Youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=oioNlLKH5_w&feature=youtu.be

Geef een reactie